Εξοπλισμός ασφαλείας σε κατοικία

Κατασκευή ενσύρματου δικτύου καμερών ασφαλείας σε κατοικία, με καταγραφικό και απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτές, προσθήκη voip gateway για μεταφορά του τηλεφώνου μέσω ίντερνετ σε δεύτερη κατοικία και vpn router, τοποθετημένα όλα σε ένα κομψό έπιπλο.

Κατασκευή Αποθηκευτικού Χώρου

Χρήση κενού χώρου και μετατροπή σε αποθηκευτικό με υπάρχων και νέα υλικά, κατασκευή μικρής στέγης από ξύλο και ασφαλτόπανο, διαρρύθμιση του εσωτερικού με ράφια βαρέως τύπου με μικρό πάγκο εργασίας, μετακίνηση υπάρχων ηλεκτρικής εγκατάστασης και επέκταση αυτής για φωτισμό και πριζών στον πάγκο εργασίας.

Δικτύωση Υποκαταστήματος

Δικτύωση απομακρυσμένου υποκαταστήματος, οργάνωση υπάρχων και προσθήκη νεου εξοπλισμού, μεταφορά Live εικόνας από κάμερες ασφαλείας και διασύνδεση τοπικών δικτύων με ασφαλές VPN (Virtual Private Network) μέσω δορυφορικής σύνδεσης ίντερνετ στο κεντρικό κατάστημα.

Δικτύωση γραφείου

Δικτύωση Γραφείου, με 5 σταθερά τερματικά, Voip τηλεφωνικό κέντρο με γραμμή 2κάναλη ΟΤΕ και 5 σταθερά IP τηλέφωνα, Router με vpn-server για απομακρυσμένα τερματικά και τηλέφωνα.

Προσθήκη Λάντζας

Επέκταση υδραυλικής εγκατάστασης σε κουζίνα για προσθήκη λάντζας, αποχέτευση, ζεστό και κρύο νερό, συμμαζεμένα σε μέσα σε κανάλι για τέλια εφαρμογή και αισθητική.

Εγκατάσταση Σόμπας για καλοριφέρ

Εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων, κατασκευή κολεκτερ, αυτόματος πληρώσεως, δοχείο διαστολής μεγάλης χωρητικότητας, σύνδεση θερμοσίφωνα και αυτόματος συνδυασμός αυτού με υπάρχων ηλιακό μέσω 3οδης βάνας εκτροπής και σύνδεση της σόμπας στο κύκλωμα με αναμονές για λέβητα πετρελαίου μαζί με όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς καθώς και της βαλβίδες ασφαλείας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος..

Μεταγωγικός πίνακας γεννήτριας

Μεταγωγικός πίνακας γεννήτριας, αυτόματη μεταγωγή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος με την έναρξη λειτουργίας της γεννήτριας (χειροκίνητα), αυτόματη παύση λειτουργίας της γεννήτρια και επαναφορά με χρονο-καθυστέρηση, με 2πλή δικλείδα ασφαλείας (μηχανική και ηλεκτρική) 4πολικά ρελέ και ασφάλειες για κάθε κύκλωμα ξεχωριστά.

Ένας πολύ λειτουργικός αυτοματισμός που συνδυάζετε με μια οικονομική γεννήτρια βενζίνης για της βασικές ανάγκες κάθε σπιτιού – μαγαζιού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, με μόνη κίνηση από εμάς να βάλουμε μπροστά την γεννήτρια και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούνε αυτόματα μέχρι την επαναφορά του ρεύματος.

Ανακαίνιση δωματίου

Ολική εσωτερική ανακατασκευή ενοικιαζόμενου δωματίου, αντικατάσταση και μετατροπή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κατασκευή νέου μπάνιου με τοιχοποιία γυψοσανίδας και νέα υδραυλική εγκατάσταση, κατασκευή μπαλκονιού με ξύλινα κάγκελα από υπάρχων και νέα υλικά.

IP Τηλεφωνικά κέντρα

 • Τηλεφωνικά κέντρα IP τεχνολογίας με προηγμένες και απεριόριστες εφαρμογές.
 • Για σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και υποκαταστήματα.
 • Τοπικές και απομακρυσμένες τηλεφωνικές συσκευές.
 • Διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων σε ένα ενιαίο.
 • Κινητές απομακρυσμένες συσκευές για συνεργάτες, στόλο αυτοκινήτων κτλ.

Δίκτυα – WiFi

 • Μελέτη και εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων, για σπίτια, γραφεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αυτοκίνητα, λεωφορεία κτλ.
 • Με χρήση επώνυμου υλικού και καλωδίωσης, ανάλογα της ανάγκες.
 • Απομακρυσμένη υποστήριξη παραμετροποίησης και καλής λειτουργίας του εξοπλισμού.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης υπάρχουσας εγκατάστασης.

Service υπολογιστών

 • Αναβάθμιση Hardware
 • Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος
 • Καθαρισμός συντήρηση κεντρικής μονάδας
 • Εγκατάσταση περιφερειακών (ρουτερ, εκτυπωτές κτλ)

Πίνακας πάγκου εργασίας

Πίνακας πάγκου εργασίας 3φασικός (3χ16Α) για πρίζες, με κεντρικό ρελέ, μπουτόν on-off, ενδεικτικές λυχνίες τάσης με μετρητές βολτ, και 4 διακόπτες με λυχνίες για περιφερειακά όπως, λάμπες, εξαερισμός κτλ. σε πλαστικό κουτί ασφαλείας.

Κινητός εξοπλισμός ίντερνετ VPN

Ρούτερ αυξημένων δυνατοτήτων για ίντερνετ στο αυτοκίνητο μέσω 3G – 4G, στο σκάφος, σε χώρο όπου δεν έχουμε σταθερή σύνδεση, για απομακρυσμένους συνεργάτες μας ( πχ εργασία από το σπίτι ), με δυνατότητες για απομακρυσμένη σύνδεση στο τοπικό μας δίκτυο, για υπηρεσίες πρόσβασης σε server δεδομένων μας, τηλεφωνικού κέντρου για απομακρυσμένο σταθερό τηλέφωνο (PBX remote extension) πάντα μέσω VPN σύνδεσης και πολλές άλλες χρήσεις ακόμα.

Αυτοματισμός Ξυλολέβητα

Κατασκευή προσθήκη αυτοματισμού σε ξυλολέβητα και λέβητα πετρελαίου, με λειτουργία του θερμοστάτη χώρου στο σπίτι για σταθερή και επιθυμητή θερμοκρασία, αυτόματη ενεργοποίηση του λέβητα πετρελαίου ( χωρίς την ανάγκη επέμβασης σε βάνες – διακόπτες κτλ, πλήρως αυτόματο σύστημα ) όταν σβήσει η φωτιά, εκτόνωση του ξυλολέβητα στο μποιλερ ζεστού νερού όταν δεν υπάρχει ζήτηση θέρμανσης στο σπίτι.

Αντικατάσταση αντλίας πισίνας

Αντικατάσταση αντλίας νερού πισίνας και προσθήκη εφεδρικής, μετατροπή και σύνδεση στις υπάρχουσες σωληνώσεις και μετατροπή ηλεκτρολογικού πίνακα της πισίνας για κάθε πρόσθετη αντλία.

Αυτονόμηση κεντρικής θέρμανσης

Μεταφορά σωληνώσεων κεντρικής θέρμανσης, προσθήκη ηλεκτροβάνας για κάθε σπίτι, αναμονές για μελλοντική επέκταση, σύνδεση μποιλερ ζεστού νερού χρήσης αυτόνομα και ανεξάρτητα από τις ηλεκτροβάνες των σπιτιών, κατασκευή πίνακα αυτοματισμού αυτονομίας με by-pass και έλεγχο του καυστήρα πετρελαίου.

Μονάδα παραγωγής ΖΝΧ

Εγκατάσταση μονάδας βεβιασμένης κυκλοφορίας για ζεστό νερό χρήσης (ΖΝΧ) ηλιακοί συλλέκτες επιλεκτικού τύπου σε ταράτσα με μποιλερ λεβητοστασίου 3πλης ενέργειας (ήλιος, πετρέλαιο, ρεύμα), εφεδρικό λέβητα πετρελαίου με καυστήρα ριέλλο και 2πλή γραμμή τροφοδοσίας από την δεξαμενή πετρελαιου, κατασκευή καμινάδας ινοξ, σωληνώσεις με μόνωση καλής ποιότητας, ηλεκτρονικό διαφορικό θερμοστάτη για την μέγιστη απόδοση της μονάδας, ηλεκτρολογικό πίνακα, δοχείο διαστολής και βαλβίδες ασφαλείας.

Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Ανακατασκευή διαμερίσματος, προσθήκη μόνωσης στην οροφή, αντικατάσταση και επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, προσθήκη καλωδίωσης δικτύου και τηλεόρασης στα δωμάτια, αντικατάσταση εγκατάστασης καλοριφέρ, υδραυλικών μπάνιου και κουζίνας, κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα και αντικατάσταση φωτισμού με σποτάκια τύπου LED.